tisdag 15 november 2011

Reaktioner

På dt.se har vi fått en massa läsarreaktioner. Jag väljer några helt slumpvis och lägger upp dem här. Jag vill passa på att tacka för alla fina ord som jag och reporter Anders har fått från olika håll i landet.
TACK!
Men ett ännu större tack till Familjen Tranblom som valde att låta oss komma in i deras tillfälliga hem på avdelning 78 vid Uppsala akademiska sjukhus.

Läsarkommentarer på dt.se

dalkulla
Jag grät när jag läste detta!!! Ska försöka komma ihåg att aldrig klaga mer!! Fy så orättvist livet är.Kram på er alla 3 fastän jag inte känner er.Anna Gabrils
Hej Stefan och Cathrine. Jag gråter innerst inne för er.

Jag vet att ni har dottern Stella att det är jättetragiskt. Att Cathrine är sjuk i Cancer. Men man kan inte göra någonting åt det. Man dör och kan inte komma tillbaka i livet. Så Stefan jag kommer på alla hemmamatcher som är kvar för din skull.
Ewa och Håkan
Älskade vänner...

Vi gråter med er och skickar er all styrka. Hoppas den når er. Kämpa så länge ni kan, ge varandra all kärlek. Vi förstår att man inte kan ändra ödet och vi, som alla era vänner, har svårt att acceptera det.

Med all kärlek

Ewa Szamborska och Håkan Larsson.Åsa
Den här artikeln gav hopp om livet.Sebastian
Otroligt gripande reportage. Livet kan vara så fruktansvärt orättvist. Önskar er allt gott och ber till högre makter att ett mirakel sker för Stellas mamma.Din förra arbetskamrat. Mkt snack blev det på den tiden ;)
Vackra och älskade ni!

Nu hade ni kommit dit vi så många gånger pratat om på jobbet.. Men det var inte i den här versionen som fick hända..

Den Catrine jag känner och den Stefan jag vet, de ger Aldrig upp! Fortsätt kämpa. jag hopppas innerligt på mirakel nu.

Underbart vacker dotter har ni nu fått :)ALL kärlek til er!

Styrkekramar i massor /

Frida Gustafsson
din gamla arbetskollega, Lena
Cathrine, du är så vacker! Grattis till er fina dotter. Undebara bilder på er. Ni är otroligt starka. All kärlek och respekt till er. Önskar jag kunde trolla.. Carpe diem. 
Maria
Finner inga ord... Livet är så otroligt orättvisst!!! Känner förstår inte hur ni ens orkar andas, ni är så otroligt starka!!! Ert öde berör mig ända in i hjärtat och jag kan bara önska att det ska ske ett mirakel! Ta hand om varandra!!!Alexandra
Fina fina "Catta", vad jag önskar att ett mirakel kunde ske!

Tänker på dig/er och önskar som sagt att ett mirakel ska ske!

Massa kärlek och styrkekramar.


/ Alex
Ewa
Hej på er,jag är verkligen rörd till tårar!

Tänk vad livet kan vara orättvist,varför?

Hoppas av hela mitt hjärta att,ni får många år tillsammans.Kram.

 

 
Louise Hoffman
Med tårar strömmande ner för kinderna läser jag om det hemska som hänt er! Att livet kan vara så grymt orättvist och ta vändningar man aldrig trott! Kämpa på och ta hand om varandra! Önskar er lycka till och hoppas på en framtid för er!Ellen
Lilla catherine gumman, livet är SÅ orättvist! Jag tänker på er varje dag och hoppas, verkligen HOPPAS att det ska ske ett mirakel..Ni ska ju vara en lycklig familj nu, inte behöva hålla på med detta... Finns inte ord, men jag önskar att jag kunde ta bort allt ont... Många styrkekramar från f.d. abetskompisen Ellinor på C.O i Sundsvall!Anki
Varför ska Livet va så outhärdligt svårt ibland ??? Läser eran berättelse o gråter ...Ändå är ni så otroligt starka som orkar berätta er historia !! Gläds över eran lilla dotter o Ber att ni ska få en Framtid tillsammans alla tre. Cathrine Stefan o lilla Stella önskar er all Lycka i Världen..Kämpa på nu..Ber för er!!!

Peter
Otroligt gripande, mina tankar finns hos er och jag hoppas på ett mirakel...Magnus Adolfsson
Fruktansvärt orättvist! Styrka och kärlek till dig och din familj Stefan.Malin Tranblom
Jag älskar er jämt, alltid och hela tiden.Annika
Jag känner er inte men blev oerhört berörd över ert fruktansvärt orättvisa öde. Jag hoppas att Cathrine får stanna hos sin familj länge och att din kropp svarar på medicineringen. Jag håller tummarna för er och hoppas på ett mirakel! Ge inte upp!

Jocke
Man vill inte tro att det är sant. Mina tankar går till Stefan, Cathrine och knodden. Stefan du är välkommen tillbaka till BS när du känner för det. Cathrine vi håller tummarna för att du får vara bland din dotter och make en längre tid framöver.

/Dafgård

Inga kommentarer: