fredag 28 augusti 2015

Multimedia

Lite längre ner till höger i den här bloggen kan du se några av mina gamla multimediaprojekt. Jag tänkte slå ett slag för de här och nu. Några av dem är drygt fem år gamla, en del tre år gamla. 
Jag blev prisad i Årets bild för en av filmerna. Undervattensrugbyn. Då var den bra tyckte jag. Jag tycker fortfarande att den var värd att vinna, nu blev jag trea och är så klart lite nöjd i alla fall. Även om min kollega Mattias påstår att jag kom sist.
Skulle jag skicka in det bidraget i år skulle nog inte juryn höja på ett enda ögonbryn. Nivån har stigit nått enormt, och det är både viktigt och bra att fotografin utvecklas.
Nu är det multimedia jag pratar om, men det är ju ur fotografin allt kommer. Bilden.

Då, när jag tävlade med mina multimediabidrag, fick det först bara vara stillbilder men ljud har jag för mig. Sen fick vi klippa in rörligt material. Hur det ser ut i år vet jag inte. Men jag antar att det kommer att vara bara rörlig bild. Utvecklingen som sagt.
Och det är kul att jobba med rörligt, fortfarande svårt och lite läskigt. Det är ju trots allt en liten otrampad stig för mig som stillbildsfotograf. Även om jag har filmat och redigerat film och multimedia i många år.
I mitt förra inlägg visade jag filmer på gamla finbilar. HÄR om du inte orkar rulla ner på sidan.
Jag ser att jag har utvecklats, tack och lov. Om man kollar på det jag gjorde för fem år sedan, och jämför det jag kan och gör nu.
Gör mig en tjänst, kolla på mina gamla bidrag. Sen kollar du på mina nyaste. Kom gärna med feedback. Kritik. Beröm. Gilla. Dela. Ja du fattar.
Mina gamla produktioner hittar du HÄR
Och de nyaste hittar du HÄR

2 kommentarer:

Lars D sa...

Du är duktig LGD, jag ska kolla när jag får tid.
Men klart har du utvecklats och jag VET att du inte behöver känna dig osäker.
Sådant försprång du har bredvid många av dina (våra) kollegor.
Grymt!
Grattis till priset förresten!

/LGD

Lars Dafgård sa...

Du är för snäll LGD. Tack.