tisdag 21 mars 2017

Jag träffade Tarzan

Men inte vilken Tarzan som helst, utan Lima-Tarzan!

HÄR kan du se avsnitt 4 i våran Skoter-TV. Du måste se. Lima-Tarzan är king!

Den här gången har Skoter-TV tagit sig till Transtrand för en träff med "Lima-Tarzan" (eller Rickard Ekberg som han egentligen heter) som har ett smått osunt förhållande till kraft under huven.
När Skoter-tv träffar Lima-Tarzan så är han i full gång med att bygga en monsterskoter som kommer att bli den värsta i sitt slag. Med hjälp av turbo och kompressor samt en hel del påtryckningar från polare bygger han nu på en skoter som kommer rymma hundratals och åter hundratals hästkrafter.
– Det är sånt jävla adrenalin, det bara Aaaaaa! Det är bara att kötta. Sen kommer det en fjällbjörk, å det bara pang – och iväg, säger Lima-Tarzan.Det frustar och pyser från dumpventilen i den turboladdade skotern när Lima-Tarzan vrålar förbi teamet. Öronbedövande avgassmällar sträcker sig kilometervis när varvstoppen sätter gränserna för galenskapen.
Programledaren Jonas ”Heavy” Stentäpp får dessutom chansen att ta sig runt i snön i ett osannolikt fordon. Med telefonen inkopplad till det enorma ljudsystemet vräker sig "Heavy" fram i pudersnön till tonerna av Dozer.– Det bara sprutar snö och is i ansiktet, vrålar "Heavy". Det här är det fränaste jag någonsin har sett.
Tidigare avsnitt går som vanligt att titta på i efterhand, där vi gjort bekantskap med gänget i Bergsjö som kör skoter på vatten, Kullarajders som flyger över fjällen i folkdräkt eller veteranskoterentusiasterna som färdas på knattriga fordon av äldremodell.

Lima Tarzan, eller Rickard Ekberg som han heter på riktigt.
Så här såg det ut i papperstidningen.



Inga kommentarer: