tisdag 14 juni 2011

Roadtrip 1.0


Jag och min donna tog en liten snabbsemester. 160 mil lite drygt. Men milen nöts av utan att det känns när man rullar i skåpan.

Pitstop ett. Smögen, kungshamn. Så sjukt fint och vi hade turen att det inte var en enda turist där. Inga jobbiga stekare som hyr båtar och festar på. I hamnen då, inte en meter seglas. Pinsamt.

Pitstop två. Havets hus i Lysekil. Hade tänkt att ljuga ihop en version om att vi simmade i havet med alla fiskar och sånt. Men det hade nog ingen trott på. Eller?
Kattfisk. Sjukt cool firre. Och ful. Nu har jag ingen bild på min favvofirre. Paddtorsken! Så sjukt charmig.

Den här simmade jag med. Eller nä, så var det ju inte.
Pitstop fyra. Kolmårdens djurpark i Norrköping. Det fanns ju såklart mer sevärda saker än kameler. Men med en mobilkamera så fick det bli så här.

Efter djurparken så gled vi in på vad det nu heter.... Akvariedelen. Där låg den här baddaren. Jag klappade inte.
Skön vila efter djurparksbesöket. En tupplur i bilen med utsikt över havet? eller vad det är för vatten i Norrköping.

Pitstop fem. Eller inte riktigt. vi tog en sväng ut på Sandhamn i stockholms skärgård före det. Men på bilden är det Flamingos i en annan djurpark. Parken Zoo i Eskilstuna.Den som är uppmärksam, eller den som bryr sig märker att pitstop tre inte näms. Hur kunde jag glömma det? För vi stannade i Göteborg och njöt runt på Liseberg. Min sambo Linnea är lite rädd för karuseller säger hon, men vi hade knappt fått på oss åkbandet innan hon utbrast


- Vi åker Atmosfear på en gång!


Det är då den värsta atraktionen de har där i Göteborg. Jag har inga ord för hur jobbig den va. Men du måste testa den. Vi skakade och skrattade i en haltimme efter.


En del andra resmål hanns med också, men vi hoppar över det här.Inget jobbrelaterat inlägg, men så får det bli./Dafgård.

2 kommentarer:

Patrik sa...

Vafaaaaaan!!

Åker du här förbi en gång till utan att komma in och bajja på min toa gör jag slut!

Lars Dafgård sa...

Sjukt ledsen för det buddie. Men jag ska uträtta mina behov hos er en annan gång. Jag lovar.