onsdag 29 september 2010

Bilder i massor

Vi börjar med tre innebandytjejer som spelar i IBF Falun. De bor alla i samma by, så en grej på det. (Grej betyder reportage eller artikel på tidningsspråk) från vänster, Elenore Hansson, Theresa Einstulen och Tone Einstulen.
En höjdarvariant. Samma tjejer som du ser.
En breddarvariant av höjdaren. En höjdare och breddare är tiningsspråk för liggande och stående bild typ. Samma tjejer således.

Nu över till ett av mina helgjobb. Öppet hus på Birgittagården. Vi träffade Moder Joslin i kapellet. Hon berättade för mig och reporter Mattias att vi alla är syndare. Jo det visste jag redan, men det kändes mer syndigt när en nunna säger det rakt i ansiktet på en. Läs mer om grejen här.
Moder Joslin i kapellet.
Moder Joslin visade oss runt i klostret. Den här bilden tycker dock min kollega Mattias gör sig bättre i färg, det tycker inte jag men han tvingade mig att skriva det här. Så då vet du hur det ligger till.

Det här är inte Moder Joslin som du ser. Det här är basisten Karin Axelsson i bandet Sonic Syndicate. Jag föll lite för henne om vi säger så. Skön stil och full av energi som smittar av sig när hon spelar.

Karin igen, mycket bildskön dam.
Eller hur.
Slänger med en bild på bandet då, bara för att liksom.
Backhoppning igen. Den här gången är det damer i världselit som hoppar. Hårdingar som hoppade nästan 100 meter i spöregn!!!!

Tennis. Det räcker va?

Nu kan du sluta scrolla. Slut på bilder för den här gången. Nu ska jag sova, peace out!

/Dafgård

3 kommentarer:

Daniel Nilsson sa...

hahaha... Tur att du förklarade att det inte var Moder Joslin som sjöng.. risken fanns ju annars att man hade blivit lite förvirrad.. haha! :-)

Lars Dafgård sa...

Ja det är lika bra att förklara, så det inte uppstår missförstånd. Det är inte heller Moder Joslin som spelar tennis heller. Så är den saken utredd. Hahahaha.

tomp sa...

Moder Joslin i korridor och svartvitt är ju helt fantastisk. Första bilden på hon som inte är Moder Joslin likaså.