måndag 21 mars 2011

Bryt

Så kom då dagen, dagen då allt bara försvann. Vi har haft inbrott på redaktionen och alla datorer på fotoavdelningen är som bortblåsta. Elva år av mitt fotoliv är borta och kommer troligen aldrig tillbaka. Men backup då? jo för fan, på en extra hårddisk i den burk som blev stulen. Kul.
Här gapar det tomt på den plats som min dator stod. Till höger ser du hur teknikerna jobbar för att få fram spår av buset. Nu håller vi tummarna för att det ska ge nått och att jag kan få tillbaka mitt livsverk.

Förbannade jävla pack. Ge fan i andras grejer och skaffa ett liv för fan.!!!

/Dafgård

14 kommentarer:

Erik sa...

Fy fan va surt! Hoppas verkligen det löser sig!

Linapina sa...

Näe, fy sjutton.

filip sa...

digitalfotografins baksida..

FotoMix-bloggen sa...

Uscha!
Det var inget roligt.
Tänk om polisen för en gång skull får upp spår, och kan hitta dom jävlarna.
Håller tummarna.

Claes T sa...

Outhärdligt. Måtte grejerna och bilderna komma tillbaka.

Anders S sa...

Jag lider med dej Lars. Så infantilt korkat tilltag. En del människor kan tyvärr inte se konsekvenserna i vad dom ställt till med och saknar empati för den det drabbar.Jag hoppas att grejorna kommer tillbaka!

Daniel Nilsson sa...

Nämen fy faaan så surt.
hoppas ni får tillbaka prylarna.. eller bilderna i alla fall. En ny dator kan man ju i alla fall köpa...

Lars Dafgård sa...

Ja det är ju så surt, själva datorn spelar ju ingen roll. Det är ju alla bilder och minnen man vill ha tillbaka. Alla guldkorn från starten av mitt fotografliv började, alla stora projekt som aldrig kommer tillbaka, de projekt som jag höll på med och specielt det som jag har jobbat i veckor med. Som nu aldrig kommer att bli publicerat. Och backup har jag ju såklart gjort, men dum som jag är så låg ju det på den extra disken som satt i burken. Men det gör man ju mest för att minimera risken att bli av med allt om hårddisken skulle rasa. Som tur är så struntade de i den externa hårddisk som stod PÅ datorn, så de flesta negativ ett par år tillbaka finns kvar. Men som sagt, alla små guldkorn är borta och ett stort jobb som jag slitit med ett tag. Men men, bryta ihop och komma igen. Så får det bli.

Tack för eran sympati, det värmer.

André sa...

Fy helvete rent ut sagt, jävla svin. Jag vet inte vad jag hade gjort, brutit ihop och lagt mig i ett tält över helgen någonstans i skogen. Har själv slarvat med min backup, den externa hårddisken/backupdisken står numera bredvid datorn, jag kommer absolut ta med den hem när jag slutar. Men man lär sig av sina "misstag", hur förjävligt det än är!

MVH
André

Maria sa...

- Men det är ju helt sjukt!
fy faan på ren norrländska!!!

Jan O sa...

Har inte ni fått pc alldeles nyss?
Och om i fall det var så varför sno detta?

Peter Korkala sa...

Usch fy fan vad tråkigt! Hoppas det ordnar sig...

Yohanna sa...

Fy fan, riktigt dålig stil!

jenslestrade sa...

Låter otroligt, otroligt jobbigt.