onsdag 7 december 2011

Inget att blogga om

Det går att blogga om det med, ingenting. Just nu så är det mycket redigering av bilder. Bilder upp på väggen, ner med en, in med en annan. Kul men påfrestande. Det är reportage som jag har jobbat med ett tag och som kommer att publiceras om ett tag framöver. Jag skriver, plåtar och filmar allt. Fixar med hur det ska bli redigerat och tar in synpunkter från kollegor. Jag hoppas att det blir bra till slut. För tillfället är det lite rörigt. Igår skapade jag en ÅB-mapp. Det är ju dags för Årets bild och bilder ska samlas i mapp. Jag känner inte att jag har nått jag tror på i år, men några bilder ska skickas in. Man vet ju aldrig vad som passar årets jury. Men ångesten har smygit sig på mig, som vanligt när det ska väljas bilder. Har du sett någon bild här på bloggen i år som just du tycker att jag ska skicka in? Hör av dig då, för man kan ju bli lite hemmablind, typ.

Kom precis på att jag kan slänga in en bild från Mora IKs toalett. Jag skulle precis gå in bakom spelarbänken när jag känner att jag behöver lätta på trycket. Jag frågar en funktionär om det finns toalett i närheten. Han pekar på en omärkt dörr vid spelargången och jag går in. Ungefär "midstream" så ser jag en arg lapp på väggen framför mig. Läser den lite snabbt och förstår att någon är irriterad på någon. Men efter uträttat behov så läser jag den igen. Hur menar de? Stora ledare, och även MIKs tränare? Brukar det vara stora ledare där inne, och ibland Moras tränare? Spelar de inte i samma liga? Jag undrar vilka stora ledare som brukar slå en båge där. Och hur ser de på Moras tränare? Hmm. Och vad menas med STORA ledare???

/Dafgård

3 kommentarer:

NickelKickel sa...

Känner igen det där.. Fan. Jag har inte gjort den där mappen märkt "Årets Bild" i år heller....

Sebastian sa...

Årets bild... Hur funkar det egentligen? Måste jag ha eget företag eller ansluten till en byrå?

Lars Dafgård sa...

Sebastian, det funkar som så att om man jobbar som pressfotograf kan man bli medlem i PFK. (PressFotografernasKlubb) Då kan man tävla med sina bilder en gång varje år. Det går av stapeln någon gång i början av Mars. Men man skickar sina bilder för året senast runt nyår. Man kan tävla med naturbilder i den klassen även om man inte är medlem. Klicka in på www.aretsbild.se och lär mer.

Nils. Det är ju lika varje år. Och varje år säger vi samma sak. Haha. Vi skärper oss till nästa år va?

/Dafgård