onsdag 7 mars 2012

Månadens bild

Lite sent, men för att alla skulle kunna vara med. Den här gången testade vi att bjuda in hela redaktionen. Kul kul, och näst intill alla kom och röstade. Månadens vinnare är Claes Söderberg med en bild på Falu BS nye klubbchef Lars Ingman. Själv hade jag den stora äran att ha tre bilder nominerade. Vi har alla var sina två bilder plus en extra bonusbild som sticker ut. Men Claes drog det längsta strået med 6 röster mot mina 5. och Stinas 4 röster. Att det bara är 15 röster totalt i finalen beror på att många la sin först röst och återgick till arbete. Men det var ett test att bjuda in hela redaktionen och vi får se hur det blir nästa gång. Två biobiljetter till vinnaren och kaffe med bulle till alla som röstade. Kul.

Jag får trösta mig själv med att jag fyller år och har en underbara kvinna som sambo. I morse blev jag väkt med frukost på sängen. Nybakat bröd och kaffe. Dagens tidning och snus med en skål fil med ett hjärta av sylt. Till det kom fyra fina paket, inslagna i tidningspapper. Tack älskling! Tack!

3 kommentarer:

U sa...

Stort Grattis från Malung. Har lite dålig koll på födelsedagar förutom flickornas. Tur ialla fall att "dotran" sköter sig. Fortsätt fira.

Lars D sa...

Grattis LGD!
/LGD

Lars Dafgård sa...

Tack Malung!!! Dotran eran sköter sig utmärkt.

Tack LGD

/LGD