tisdag 4 augusti 2009

Läsarreaktioner.


Webbtvspelaren på dt.se

Jag gjorde ett webbtv inslag för ett tag sen. En tråkig cruising med få bilar och ännu färre åskådare. Efter att jag hade plåtat lite bilar till papperet så tog jag fram filmkameran och bandade lite material för ett inslag på webben. (Se det här) Inslaget visar precis hur det såg ut. Fulla raggare, fina bilar, fula bilar. Men vilka reaktioner! Skitkul tycker jag. Klippningen kanske inte är så bra, men det är inte det viktiga här. Jag försöker alltid att visa läsare/tittare hur det såg ut på plats. Inte vinkla på nått sätt. Rakt på. Här är några av läsarreaktionerna.

Filmkommentarer:

Richard.
Den som filmade/klippte ihop denna film måste vara bilhatare/miljöpartist, allt för att klanka ner på bilhobbyn. Varför visas det 1 timme bandy på tv som bara ett få tal är intresserade av men inget från bilarnas värld??

JEE,
Det var dom sämsta bilderna jag sett från en cruising, Visa dom fina bilarna istället !!!

Bella,
Röven hit och röven dit ! Hade gärna dragit fram D-kuporna oxå , men var väl för nykter ! Tyckte mest om den rosa/vita Ford Fairlane -56 eller vad det var .. Kanonkväll !

MrB.
Kan bara hålla med Margaretha Malm,bland 100 tals "fina" bilar lyckades DT bara filma de riktiga rishögarna med några undantag. Inte direkt någon reklam för cruisingen

Erik,
det är för många skrotbilra som ej hör hemma på en cruising helt världelöst arangerat., skärpning FALUN

Lasse,
Nån borde ta hjälp att göra dessa film snuttar. patetiskt.

jeppe.
Margaretha Malm kan ta sej i arslet!!!! håll dej hemma då för fan!!

jerry,
fan va det ska gnällas strunta i att gå ner på cruisingen då om det är så bedrövligt ingen tvingar er!!

Margaretha Malm.
Lars Dafgård och DT vad har ni emot Classikerbilar??? Måste DT ALLTID visa dessa risiga "buttar" istället för de välskötta representativa bilarna från 50-och 60-talet? Hur kan en respektabel länstidning lägga ut den här filmen på webben. Jag betackar mig för dessa återkommande plumpa inslag, vad har en naken röv att göra i ett kalas. Jag vill även rikta kritik mot cruising-arrangörens slapphet vad gäller urvalet av bilar som deltar. Nu medverkar ni ju själva till att cruising ifrågasätts!

leif.
jaja tjöta lagom

Göran.
Det är väl dessa "risiga" bilar som ägs av de som är mest lik den ursprunglige "raggaren".. Skillnad mot dessa puts homo-gubbar som inte vågar använda sina bilar mer än tre varv på stan om året, men putsa på ni!

Per.
Håller med Mats! Crown victorian var väl kvällens snyggaste eller hur?

Arne.
Snygga åk ? Vad det rishögen med fulla ungdommar som visade röva ?

Mats.
Endast 2 fina bilar på hela kvällen.??..sorgligt med att fula risiga bilar som släpps in på "cruising rundan". Dessa bilar borde ej tillåtas. Dessa bilar ger endast motståndarna till cruising "vatten på kvarn"


Kommentera gärna detta inlägg du med.

//Lars.

2 kommentarer:

Malin sa...

Helt suvveränt som vanligt.. The truth, nothing but the truth..

Malin

Lars Dafgård sa...

Hehe, så ska det vara. Rakt på, det är melodin. Tack, btw.

/Lars.