tisdag 22 juni 2010

Sanna och häckdjävulen

Förra veckan så hade jag det stora nöjet att få fotografera Sanna Kallur under en träning. Och jag vill påstå att tjejen har en lite annorlunda inställning till sitt tävlande nu. Lite mer avspänt. Vilket jag tror är nått mycket bra. Samtidigt som den där glöden i hennes ögon lyser starkare än någonsin. Vi pratade en hel del hon och jag. Om det ena och det andra här i livet. Mycket skratt blev det. Otroligt mycket skratt.
En mer avslappnad Sanna är klar med uppvärmningen på den kommande sm-arenan i Falun.
Hon brukar prata om den där häckdjävulen lite då och då. Och jag tror fan att jag såg den där inne i träningshallen. I ett hörn, med en liten osäker blick såg han på när Sanna tränade.
Sanna under uppvärmningen. – två varv räcker för en sprinter säger hon med ett stort leende.
Vi kan skoja och skratta även mellan de tunga skivstångpassen. Vad som sades kan jag inte avslöja. Det passar liksom inte. Men rolig är hon.

Jag försökte räkna lite på vad hon hade på stången. Runt 80-90kg la jag ner det.

Full fokus. Nog för att vi skrattade en del, men när stången skulle lyftas så kom eye of the tiger fram. Vi pratade lite om friidrotts-em i Barcelona i Julia-Augusti. Tråkigt nog står det klart att varken jag eller någon annan fotograf från DT får åka ner och jobba. Trist, trist som fan.

Så här såg det ut i tidningen.

//Lars.

2 kommentarer:

Anonym sa...

snyggt! jävulskt coolt det blev med bilden och rubriken!! //stina

Patrik sa...

Bra jobbat IGEN! ser att du kör med normalen, den är bara så grym!!

Men, du självklart skall du till Spanien. Boka billigt flyg och dra bara...