torsdag 13 oktober 2011

Helgjobb.

Lite bilder från helgen. Fotboll och innebandy. Falun vann en slutminutsrysare. Underläge med 0-1 och matchuret på 90 minuter. Vid förlust åker laget ur och får lira i trean nästa år. Vinnst och det blir kval. Det räkte inte med oavgjort utan vinnst var det enda. Det såg ju rätt mörkt ut må jag påstå. Men på övertid lyckades de kriga in inte bara ett, utan två mål och helt plötsligt var det motståndarna Norrtälje så brakade ur divisionen med dunder och brak. Allt vände under ett par sjuka minuter på Kopparvallen. Norrtäljekillarna låg och grät på planen och Falukillarna jublade och kramades. Firandet fortsatte in i omklädningsrummet och jag kan garantera att förlorarna hörde det genom de tunna väggarna. Spänning och dramatik. Precis som det ska vara på hösten.

Innebandyn gick också bra för Falun. Vinnst hemma mot Umeå och allt avslutades med en balja i tom bur. Det funkar jämt, när ett lag tar ut målvakten och sätter in en extraspelare så slutar det i princip alltid med ett mål i tom bur. Det är väldigt sällan som det lyckas med att ta ut målisen. Det händer dock, men sällan.

Så det var allt för helgen, jag gjorde ett gäng till jobb som inte är värda att visa här på bloggen. Så är det.