söndag 9 oktober 2011

Joe Labero

Labero körde sin magi på fredag kväll. Jag var där och fotograferade. Tre nummer fick jag plåta, sen var det stopp. Precis som musikfjantarna begränsar oss till tre, ibland färre låtar. Vi måste försöka göra nått där vi fotografer. Gemensamt bojkotta alla band som kräver dessa pissregler. Men det får vi ta i ett annat inlägg. Joe Labero skulle gå rakt igenom en kvinna som låg på två stålrör. Det gjorde han till publikens stora jubel. Men Labero, jag såg. Jag såg hur du gjorde. Jag genomskådade dig. Så enkelt. Hur gick det till då. Jo så här är det.... Eller näe, så taskig är jag inte. Men fortsätter dessa begränsningar om max tre låtar eller tre maginummer så kommer jag att på nått sätt visa mitt missnöje.
Nu är helgjobbet över och en ny arbetsvecka startar på Tisdag. Så mina bilder från helgen kommer upp här under nästa vecka, eller så fort de har publicerats.

Här har Mr Labero precis passerat genom kvinnan. Men jag såg hur du gjorde Mr. Jag såg.
Peace out /Dafgård.

2 kommentarer:

Sebastian L sa...

Hej!

Ska fota Labero i Trollhättan, för TTELA, den 19 nov. Tråkigt att läsa om dessa begränsningar och det lär nog vara likadant för min del också den 19. Var det nåbra adra begränsningar att tala om under showen?

/Sebastian LaMotte

Lars Dafgård sa...

Begränsningar är aldrig roliga. Men man får vara kreativ, det lyckades inte jag med. Men det löser du säkert lysande.