lördag 10 oktober 2009

Blandad kompost

Helgjobb igen. Underbart att få göra det man älskar. Fotografera människor och event och få betalt för det. Obeskrivligt.

Innebandy på listan och det är IBF faluns herrar som möter Umeå. Falun vann stort med 7-3. Men fan vad svårt det var. Fick liksom inte till det. Svårt ljus inne där i Falukuriren arena. Hyffsat men svårt. I morgon är det dags igen, men då är det damerna som ska segra. Måste hitta på lite nya vinklar. Börjar tröttna på standardbilderna man levererar. Vi får se hur det går.

Här är det tvärnit för Patrik Malmström. Men han snuvade målvakten på ett mål i samma ögonblick. Snuvade, ja ni fattar. Hahahaha.


Kristoffer Asp

Asp igen

----------------------------------------------------------------------------------

Efter Innebandyn var det bara att montera proppar och plåta rock´n roll
-----------------------------------------------------------------------------

I veckan träffade jag och kollega Ola två kvinnor som har tröttnat på en usel hyresvärld. Diskbänkar som höjdjusterats med tvättsvampar och klickgolv som inte riktigt har klickat.
Lotta Sundvik har tappat tålamodet
Lotta och granne Katarina Grön visade hur tvättstugan missköts.

-----------------------------------------------------------------------------------

Det råder parkeringsproblem här i Falun när systembolaget har flyttat. Anarki råder bland bilisterna och bilar står parkerade lite här och var.
Så här ser det ut utanför bolaget ibland.
Men det visade sig att problemet inte var så stort. Rakt under systembolaget så finns det ett stort parkeringsgarage. Niklas Moström tycker inte att det var speciellt svårt att hitta en plats.

Inga kommentarer: