onsdag 7 oktober 2009

Snabb återblick

Bara för att jag är skitdålig på att uppdatera så får det bli en liten tillbakablick på de senaste dagarna.

/Lars.

Med tanke på Jockes hemgjorda sugkopp som ni såg i ett tidigare inlägg så ser ni här hur det blir när man försöker fotografera genom polisens nya bilrutor utan en sådan. Helt jävla omöjligt när bilen dessutom åker fort så in i helvete. Det enda man får på bild är möjligtvis en ful typ som håller i en kamera.

Så här kan det se ut utanför polishusets garageport. Henrik som plåtar för Expressen försöker få oss andra att tro att han får viktiga sms. I mitten står min kollega Evalisa och skickar viktiga sms. Till höger står Lina från Aftonbladet och tror att hon skickar ett viktigt sms.

Körslaget är i full gång. Vi besökte Team Stefan i Älvdalen en kväll när de övade inför premiären. Ett kul gäng som sjöng och skrattade om vartannat.
Stefan har tagit ledigt från sitt band Larz Kristerz för att leda sin kör till seger.
Jag fotograferade lite modeprodukter häromdagen i våran enormt provisoriska "studio"
Den funkar helt ok, men mer än så är det inte.
Igår skulle Nationella insatsstyrkan dyka i området kring fyndplatsen. Om Wennman hittade på en alldeles egen dykare här vet jag inte. Men de dök aldrig upp. (trist humor)
Istället så stannade jag vid en tjärn intill riksvägen för att ta lite bilder på vattendragen som det skulle dykas i. Då kommer Wennman från bladet och gör mig sällskap. Med tillhörande reporter. Nu är vi 3. Då dyker Henrik från Expressen upp och ansluter. Han i sin tur har med sig sin kollega Hasse och två praktikanter. Då är vi 7. Till sist så dyker Tv4 upp och då är vi 8 personer som går i samma slänt och fotograferar och filmar samma vattendrag som det kanske skall dykas i senare i veckan. Vad gör man inte för lite sällskap. Trevligt var det.

Ett riktigt stort lass björnskit (för det är det väl???) låg på vägen intill där jag har tillbringat många timmar. Nu undrar jag om nalle har sett mig där i skogen.

Kaffeprovning var det i veckan. Dyrt kaffe. Sånt där som vi inte har i automaten på redaktionen. Det maldes och luktades och smakades på kaffe i timmar. Jag rundade av det hela med en kopp rykande het java ur våran automat. Lika bra det. Då slipper man veta hur det borde smaka.


Inga kommentarer: