fredag 28 oktober 2011

Falu fängelse.

Faluns mediaelver ordnade en skräckkväll i Faluns gamla fängelse. Fängelset stängdes 1996 men än idag kan man uppleva mystiska saker innaför murarna. Vi åkte dit och fick en guidad tur. Klicka HÄR för att följa med in...



I övrigt så är det en period full av jobb och projekt. Vissa stora reportage och en del saker till reportageserier som vi ska köra i tidningen framöver. Jag kan såklart inte berätta nu vad som är på gång, men kul blir det. Två jobb som jag har bokat in, varav ett som jag gör själv. Skriver plåtar och filmar. Sjukt pepp på den grejen. Ett annat reportage har jag anlitat en reporter till. Utöver det så är jag indragen i en massa olika projekt som görs på redaktionen, sport, bilaga, avslöjanden, årsbilaga och ett hemskt reportage om en massa skit som en del folk har för sig. Men allt detta kommer du att se här framöver. Så jag har en del att stå i om vi säger så. Men det gillar jag, jag hatar att bara beta av vad vi kallar listjobb. Sitta och åka runt i Falun och plåta enkäter, enbildsjobb på saker som kanske blir, skyltar och fan å hans moster. Det suger ur mig all skaparglädje och driv. Men nu är vi i en tid där mycket händer och då går jag igång.
/Dafgård

2 kommentarer:

Patrik sa...

Fasen vad fint med lite egna grejer, film å allt. Nu blev jag nyfiken, får höras efter helgen buddie!

J sa...

"Listjobb fan å hans moster" Det är bra Dafgård. Du är bildjournalist, inte en bildsättare åt en text. Ser med spänning fram emot dina projekt. :=)