onsdag 21 oktober 2009

Snabbversion


En kort sammanfattning av veckan så här långt.

Måndagen började med en sex!!! timmar lång bevakning av Falu polishus i jakt på bilder av Mats Alm. Det resulterade i noll bilder på Mats men bilder på både åklagare och advokat. samt det lilla pressuppbåd på plats.

Advokat Mats Berg
Åklagare Niclas Eltenius
DT-sporten träffar Jonatan Lindroth, 22, och Joakim Gustafsson, 23,

Jag hade samtidigt ett sportjobb som fick lov att flyttas till senare. Det löste sig på ett bra sätt då det handlade om två hemvändare som skall spela i Falu IF hockey. En snabb bild nere på stan så var det klart.

Marcus Ljungqvist

Igår skulle jag porträttera Marcus Ljungqvist. Proffscyklist som lägger pedalerna på hyllan och blir sportdirektör i det nystartade brittiska storstallet Team Sky. Mycket trevlig kille och lika trevligt fotoväder med en lätt dimma och solsken.

Nu drar jag på hockey i Leksand. Derby mellan Leksand och Mora. Kul ska det bli. Kommer nog lite bilder från det här på bloggen, kanske redan i kväll. Om jag hinner, först ska jag leverera bilder inför matchen, sen på ett förjippo. Bilder från första period. Sen mer jippo, sen andra period. Skicka snabbversion till webben. Sen tredje period. och slutligen hämta kameran i taket som förhoppningsvis har funkat. Nu kör vi.


/Lars.

4 kommentarer:

Johan E sa...

hej! jag gillar din blogg! jag finner den givande!och inspirerande!jag frilansar som fotograf för en liten lokaltidning!

vet inte riktigt hur jag hittade till din blogg, har nu följt den under några veckor!och kommer forsätta följa den!

keep up the good work!

//Johan Eriksson

Lars Dafgård sa...

Hej Johan. Vad kul att du gillar det jag gör. Men ännu kuligare att du finner mitt jobb givande och inspirerande!!! Det värmer. TACK!.

På lokaltidning så gäller det att hitta det lilla men utmanande i vardagen. Svårt men kul när det funkar.

Kör hårt. /Lars.

Anonym sa...

Du är så duktig!
Jätte fin a bilder det är ett djup i dem och känns inte som nått ur en lokal tidning utan mer som konst foto.

Lars Dafgård sa...

Tack. Anonym.