måndag 4 januari 2010

Årets bild

Nu börjar det ta form. På lördag är det dags för slakt. Då skall ett större antal bilder reduseras för inlämning till årets bild. Jag och Henrik Hansson (kanske även Hasse Eriksson) ska sätta oss med en varsin öl, eller fler och titta på och bedömma bilder. Kill your darlings. Ett ont måste. Men fan så kul. Sen skall vi förbereda ett tacktal sägere Henrik. Ha, ja vi får väl se. Hotellrum är i alla fall bokade i Örebro och det skall bli sjukt kul att träffa alla fotografer som man bara har sett ett namn under en bild på. Spännande.

Resa och hotell i Kalmar skall bokas i morgon. Fojokurs med Lars Dareberg står på schemat hela nästa vecka. AWESOME!!! Dalarnas Tidningar skickar två fotografer, mig och kollega Stina.

Tyvärr så är jag tvungen att avboka min resa till Köpenhamn och Nikons multimediadag med Bill Frakes. Så trist, men jag måste jobba.

I övrigt så gjorde jag första dagen på jobbet sen dagen före julafton. Jag tror att avtryckarfingret till och med har gått upp i vikt över helgerna. Fan, ska det vara svårt att knäppa skarpa kort efter lite ledigt???

Hei veis/Lars.

2 kommentarer:

NickelKickel sa...

Jajjebox! Vi ses i Örebro. Har precis petat in bilder i systemet. Får väl snacka lite bild och varg under banketten!

Lars Dafgård sa...

Det låter bra. Ska bli kul.