fredag 29 januari 2010

Sydsvenskan

Vi fick ett tips om att en kvinna matade änder nere vid ån varje dag klockan kvart över två. Massor med änder skulle det vara. Så vi drog dit. Ingen kvinna dock. Men när klockan slog 14.15 så kom de. Änderna, i drivor! Snacka om inre klocka. Ha ha. Jag knäppte ett par kort på de som höll tiden. Tyvärr dök aldrig damen upp, så vi gav upp.


Idag är en bra dag. Idag är jag nämligen inbjuden av självaste Lars Dareberg för att berätta lite om mig och mina bilder på den så berömda Fredagsbönen på Sydsvenskan. Fatta!!! Hur stort är inte det? Det ska hur som helst bli skitkul att få träffa alla deras fotografer och se lite hur de jobbar. Men det bästa med den här dagen är att jag får umgås med min kära fru. Hon bor och pluggar i Malmö så det blir inte särskilt ofta vi ses. Men nu är jag här, så skönt. Hela helgen.

Veckan i övrigt har varit fylld med vardagsjobb och träning. Jag har även hunnit arbeta vidare med ett stort reportage som jag och kollega Cecilia jobbar med. Mycket spännande. Mer om det sen.

Här är några fler bilder från veckan

Leksands IF har öppnat plånboken igen. Här är deras nye målvakt Tom Lawson. Mycket trevlig kille. Vad ska han dit och göra? Här kan du se ett webb-tvinslag som jag fräste ihop.

4 kommentarer:

Mattias Johansson sa...

Gött Lars!
Jag blir sugen på att göra lite rörligt jag också. Kul.
Lika kul hade det vart att lyssna på dig i Malmö.
Ha det gott!

Lars Dafgård sa...

Hej Mattias. Ja det är skoj med rörligt. Men jag har fortfarande ingen stillbildkamera som kan filma. Vi väntar ivrigt på D3s-en.
Ja det hade vart kul om du var där. Härligt gäng på sydsvenskan. Men vi ses i Örebro.

Ha rä gött.

Skoglöw sa...

Gäst på fredagsbönen, det låter bra det. Hur gick det då? När börjar du jobba i Malmö? ;-)

Lars Dafgård sa...

Jo det gick fint, så trevliga människor där. Det kunde liksom inte gå fel. Vi tittade lite på mina bilder och jag pratade lite om hur jag ser på fotografi. Sen åt vi chips, drack läsk, röstade på veckans bild och åt sockerkaka. Fatta hur bra det är på den bildredaktionen.