fredag 15 januari 2010

Fojo 4


Veckan är slut, jag är trött. Sjukt kul men intensiv vecka i Kalmar. Jag har lärt mig så mycket, hur ska jag lyckas förvalta det här? Bara tanken framkallar lite ångest. Lars Dareberg och Eva Åberg har kört med oss hela veckan. Mycket bra kursledare vill jag säga. Aktantmetoden. Har du hört talas om den? Den kan jag. Jag kanske förklarar mer sen om den metoden. Men nu är jag trött. Ska försöka sova lite, sitter på tåget hem nu. Hela Fredagskvällen går till tågresa. Och jag som är lite, vad ska jag säga, lite sådär smått bakis. Då är det fint att åka tåg.

Jag vet inte om jag kommer att lägga upp bildspelet jag har gjorde i Kalmar. Kanske, massor med kanske. Vi får se. Men här är några bilder från nämnda bildspel.

Trevlig helg alla. /Lars

Det här är en trevlig snubbe. Men bara för att jag var så sjukt upptagen med allt nytt vi har lärt oss så glömde jag det mest viktiga av allt. NAMN!!! Vad heter han? Inte en aning. Jag lär nog aldrig få reda på det heller. Men trevlig var han, ställde upp på intervju och fotografering trots att han hade mer bråttom än en dopad Ludmilla.
Hörsalen på stället vi kursade skulle renoveras. Här lägger min namnlöse polare det nya golvet.
Dörrar monteras
Elkillarna körde soundcheck.
Nyfikna kikade förbi och undrade om killarna skulle hinna i tid.
Vi kallar dem för målaren och chefsnickaren.
Chefsnickaren igen

3 kommentarer:

Mattias Johansson sa...

Tjena Dafgård!

Shit vad kul vi hade! Hoppas du klarade resan hem trots skicket...
Jag är sååå trött och tom idag, man blir ju det efter FOJO, det är liksom FOJO det!

Ha det gott!

Anonym sa...

Tjena Lars!

Trött var bara förnamnet. Jag var till och med så trött att jag inte märkte ett mord 100 meter från där jag bor. Då är man trött.

Kämpa!

Lars Dafgård sa...

Tjena killar. Ja det var otroligt kul men framförallt lärorikt. Ja Tomas, då är man trött, hehe. Jag kom hem halv två på natten och somnade som en klubbad oxe. Sen upp på Lördag morgon och direkt iväg till jobbet. Pust.

Ha det gött så hörs vi.

/Lars