onsdag 20 januari 2010

RFSU

Frida Söderlind, Stina Lindholm16och Victoria Ericols

Jag och kollega Mats träffade ett gäng härliga tjejer idag. Frida, Stina och Victoria. De har startat RFSU Dalarna. Vilken glöd! Jag tror att Mats knappt han med att lyssna och anteckna en tiondel av vad de sa. Så ska det vara. En annan grej är att jag och kollega Cecilia fick klartecken att göra ett stort spännande reportage. Jag är upp över öronen glad. Blir rejält taggad. Vill bara igång, nu nu nu... Vi ska nämligen .... nääee. Det får du se sen. Samtidigt kör ett annat projekt igång i helgen. Ännu större reportage. Men det gör jag vid sidan om liksom. Vad det är får du se i Mars nån gång. Här skall göras tidning! Kul kul. Eller inte bara tidning. Här skall göras bildspel. Hoppas jag hittar hjälpare och kanske ett motstånd bara.



Det går lite tungt för svensk bio nuförtiden. Jag gick in på bion och kollade hur det såg ut. Inte var det väl fullknökat, men enligt biomaskinisten så går det ändå rätt bra. Hur det nu är så knäppte jag två kort och satte in tidningen. (fotografhumor)

2 kommentarer:

skoglow sa...

Mars?
Skall du avsløja det så snart alltså?

Fy faan vad bra min nya kamera ær, fråga Bill Frakes på www.si.com

/P.

Lars Dafgård sa...

Jag ska ju så klart inte avslöja allt. Bara en liten teaser.

Jag vet att du har en bra kamera. Vi satt och jämförde Nikon vs Canon nyss. Ha! mk4an har inte en chans. Hur fan ska Canon lyckas överleva? Det kan du fråga Bill Frakes.

/Lars.