torsdag 22 april 2010

Helg

Nu är det snart helg för mig. Jag gör de sista timmarna innan ledighet över helgen. Underbart. I morgon fredag tänkte jag och reporter Cecilia ta en öl och, inte fira, men på nått sätt njuta av att dödserien har gått bra och är över. Ett stort tack till alla anhöriga som ställt upp och likaså till Benny Norgren som har fixat alla kontakter. Tack.
Tack även till alla härliga kommentarer här på bloggen . Det gör att det blir fler reportage. Det lovar jag.

Här är lite bilder från min jobbvecka. Som nu är över.

Höj i köjja! /Lars.


Tidigare i veckan träffade jag bandet Sabaton. Mer eller mindre hela bandet lider av tinnitus. Men det beror på egen dumhet som de sa. Trummisen Daniel Mullback berättade att han hade blivit så peppad av bandet Helloween som spelade före dem på Hultsfred så han struntade i öronpropparna för att få ut max upplevelse av musiken. Nu går han runt med ett ständigt sus i kåpan och tycker inte att det är så jävla spännande. Läs mer här.

Idag skulle jag fotografera ett gäng ungar som utmanar andra skolor att panta. Så när jag ska ta bilden så hoppar min kollega Mats fram och poserar. Så här går det till i princip varje gång vi jobbar. Det är lätt att jobba med Mats. Så kul.
Tina blev utan bedövning när hon skulle föda med kejsarsnitt. Bedövningen tog fel och slog ut andningen i stället för att bedöva på rätt ställe. Skönt. – Jag skrek som en gris säger hon. Kan jag tro.

5 kommentarer:

Alex sa...

Bra bilder! Har följt dig ett tag och det är alltid lika imponerande.

Alex sa...

förresten. Du använde ewa-marines grejer läste jag på dykjobbet. Vad går något sånt på?

Lars Dafgård sa...

Tjena Alex. Tack, va kul. Ewa-marinpåsen tror jag gick på 3500 kronor. Funkar hur bra som helst. Jag har haft den på 4 meters djup rätt länge och handskats rätt hårt med den och inga läckor.

Patrik sa...

Alex, man kan väl inte ha Canon's prylar under ytan med tanke på trycket. Eller?

Alex sa...

Använder Nikon. Canon ska väl också funka under vatten? Annars hade de inte tillverkat UV-hus till dem.